Culture Mix

MENOJ

AGENTUR&DESIGN

Culture Mix

Agentur

Culture Mix


Culture Mix har designat och tillverkat dessa handgjorda smycken sedan 1986. Två gånger om året tar man fram en ny kollektion för den självsäkra och stilmedvetna kvinnan.


Varje säsong tillverkas de färgglada smyckeskollektionerna, av konstharts i kombination med skal, i fem nya, trendiga och härliga färgteman.


De organiska och mjuka konsthartsformerna kombineras med material som kommer från naturen såsom snäck- och äggskal, ris, banan, trä och horn mm. Culture Mix använder naturliga material av högsta kvalitet och färgade konsthartser. Varje del är gjord med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer.


För Culture Mix  är det viktigt att deras smycken tillverkas under rättvisa och justa förutsättningar. Av den anledningen producerar man bara i sina egna fabriker, under egen arbetsledning. Arbetarna är vuxna, får goda sociala förmåner, arbetsmiljön är bra och arbetarna har bra villkor och får en rättvis lön.


Alla komponenter är nickelfria. Vid val av material och tillverkningsmetod, tar man alltid miljöaspekten i beaktande. Culture Mix producerar hållbara produkter av hög kvalitet som varar i åratal. Därför blir också kollektion mindre skadlig för miljön och våra kunder kan njuta av  smyckena så länge som möjligt.


"Gjord med själ,

bär den med stolthet"


Kontakta oss om ni vill se kollektionen eller få katalog skickad till er.


Lena: 0705599582


lena(at)menoj.se


Björkhagsvägen 3,654 61 Karlstad, Sverige  |  070-5599582   info(at)menoj.se

Copyright @ All Rights Reserved